MegaMax mehčalec GENTLE TOUCH 1L

2,59 

Koncentrirani mehčalec za vse vrste pralnih tkanin zagotavlja mehkobo in dolgotrajno svežino vašega perila, s svojim subtilnim vonjem pa ustvarja popolno kreacijo vseh vaših čutov. Naj vas poboža občutek nežnosti.

Na zalogi

Količina
Varen nakup:
Plačilo po povzetju
Mastercard
Visa

Opis

KONCENTRIRANI MEHČALEC ZA VSE VRSTE PRALNIH TKANIN

Mehčalec zagotavlja prvovrstno mehkobo in dolgotrajno svežino vašega perila, z nežnim, subtilnim vonjem pa bo poskrbel za popolno sprostitev.

Namen uporabe

Za strojno in ročno pranje. Perilo postane prijetno mehko, daje prijeten, svež in obstojen vonj, olajša likanje in skrajša čas sušenja, deluje antistatično.

Sestavine

5-15% kationske površinsko aktivne snovi.

Vsebuje: konzervans (Laurylamine Dipropylenediamine, Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone), dišave (benzyl salicylate, butylphenyl methylpropional).

Neto količina

1L

Proizvajalec

TKI Hrastnik, d.d., Za Savo 6, 1430 Hrastnik, Slovenija, www.tki.si

Uvoznik in distributer

BIMO d.o.o., Savska loka 21b, 4000 Kranj, info@bimo.si

Navodila za uporabo

OPOZORILO: hraniti zunaj dosega otrok. Po uporabi temeljito umiti roke z vodo.

PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Hraniti pri temperaturi nad 0°C.

Navodilo za zaščito rok: po uporabi sperite roke s čisto vodo. Osebe z občutljivo ali poškodovano kožo morajo strogo upoštevati navodila za doziranje in se izogibati daljšemu stiku rok z raztopino pralnega sredstva.

DOZIRANJE: za 4 – 5 kg suhega perila. Dodajte pri zadnjem izpiranju.

Datum proizvodnje: odtisnjen na embalaži.

Roku uporabe: 18 mesecev od datuma proizvodnje.