• Kakavov kremni namaz Cipiripi (400g)

  Cipiripi kakavov kremni namaz (400g)

  1,99 

  Okusen kakavov kremni namaz kremaste strukture je slastna popestritev na kruhu ali toastu, v pecivu ali torti. Odlično se poda tudi kot dodatek na kosmičih ali k svežemu sadju. Včasih pa pride dan, ko si ga privoščiš kar na žlico, brez priloge.

 • Mlečno kakavov kremni namaz Cipiripi (400g)

  Cipiripi mlečno kakavov kremni namaz (400g)

  1,99 

  Okusna mešanica mlečnega in kakavovega namaza kremaste strukture je slastna popestritev na kruhu ali toastu, v pecivu ali torti. Odlično se poda tudi kot dodatek na kosmičih ali k svežemu sadju. Včasih pa pride dan, ko si ga privoščiš kar na žlico, brez priloge.

 • Arašidov namaz kremni Sante (350g)

  Sante arašidov namaz kremni (350g)

  3,49 

  Arašidov kremni namaz Sante vsebuje vsaj 90% arašidov. Je vir beljakovin in vlaknin in ne vsebuje palmovega olja. Oreškasta poslastica se odlično prilega sladkim, slanim in začinjenim okusom. Popolna priloga k ovsenim kosmičem, palačinkam, sendviču ali hrustljavim kruhkom.

 • Arašidov namaz s koščki Sante (350g)

  Sante arašidov namaz s koščki (350g)

  3,49 

  Arašidov namaz Sante s koščki vsebuje vsaj 90% arašidov. Je vir beljakovin in vlaknin in ne vsebuje palmovega olja. Oreškasta poslastica se odlično prilega sladkim, slanim in začinjenim okusom. Popolna priloga k ovsenim kosmičem, palačinkam, sendviču ali hrustljavim kruhkom.