Loyd SVEŽA POMARANČA 44g

1,58 

Aromatiziran sadni čaj s pridihom priljubljene pomaranče napolni prostor s svežim vonjem zimskih dni. Čaj, ki ogreje največje zmrzljivce.

Na zalogi

Količina
Varen nakup:
Plačilo po povzetju
Mastercard
Visa

Opis

AROMATIZIRANI SADNI ČAJ Z OKUSOM POMARANČE V ČAJNIH VREČKAH

Lastnosti

Značilnosti linije sadnih čajev Loyd:

  • Velja za visoko kakovostno blagovno znamko z zaupanjem potrošnikov (priznanje “Superbrands – Poland’s choice 2019, Laur Klienta 2019).
  • Nosi slogan “SKRBIMO ZA NARAVO”: Loyd skrbi za svet, v katerem živimo in uporablja le čajne vrečke iz naravnih sestavin. So biološko razgradljive in ne obremenjujejo okolja.
  • Za izdelavo instant čajnih vrečk je uporabljen material PLA, ki je v celoti sestavljen iz surovin rastlinskega izvora, kot je koruza. Ta svilnato-gladek material ne spremeni okusa čaja / napitka. Poleg tega po potopu v vodo postane prozoren in s tem omogoča vpogled v visoko kakovostne surovine suhega sadja v vrečki. Material je bio razgradljiv in se ga lahko kompostira.
  • Čajna filter vrečka ima dolgo vrvico, kar omogoča praktično uporabo.
  • Čajne filter vrečke so značilne tridimenzionalne oblike (oblika PIRAMID), kar omogoča boljšo kroženje vode in s tem tudi polnejši okus čaja.

Sestavine

Jabolko, naravna aroma pomaranče z drugimi naravnimi aromami, list robidnice (Rubus suavissimus), hibiskusov cvet, pomarančna lupina 5 %, pomarančni sok v prahu 5% (maltodekstrin, koncentrat pomarančnega soka 40 %), regulator kislosti – citronska kislina, pražena korenina cikorije, list stevije.

Neto količina

44 g

Vsebina

20/1

Proizvajalec

MOKATE S.A., ul.Katowicka 265a, 43-450 Ustron, Polska.

Uvoznik in distributer

BIMO d.o.o., Savska loka 21b, 4000 Kranj, info@bimo.si

Navodila za uporabo

Navodila: vrečko čaja damo v skodelico. Prelijemo z 200 ml vroče vode. Pustimo stati 5 minut.

Hraniti v hladnem in suhem prostoru.

Uporabno najmanj do konca: datum in št. serije natisnjena ob strani škatle.

Podobni izdelki