VitalGo

VitalGo ekipa

Z vami že od leta 1992

Spletna trgovina VitalGo vam ponuja prehrambene izdelke za ŠPORTNIKE ter ostale prehrambene izdelke za VSAKODNEVNO uporabo slehernega posameznika.

Naši ambasadorji

Robert Kranjec - 88px
“Uporabljam različne stvari od Crown Sport Nutrition izdelkov, predvsem mi je všeč okus energijskih ploščic in gelov ter sama kvaliteta izdelkov, ki mi pomagajo, da svojo formo lahko konstantno stopnjujem.”
Robert Kranjec
/ nekdanji smučarski skakalec
Kristijan Koren - 88px
“Na prvem treningu odprem energijsko ploščico s čokolado Crown Sport Nutrition … kot da držim v roki zlato, ugriznem, in tisti pravi občutek – kako je sočna, okus top, lepo se jo da pregriznit, je kompaktna, a ni trda, to je to!”
Kristijan Koren
/ profesionalni kolesar

Spoznajte nas

VitalGo je spletna trgovina, za katero stoji ekipa, ki se vsakodnevno trudi, da vam na enem mestu ponudi VSE, kar potrebujete za zdrav in polnovreden način prehranjevanja. V naši spletni trgovini lahko izbirate med vrhunsko prehrano za ŠPORTNIKE ter izdelke, ki so vsakodnevno v prehranski uporabi.

Da bo naša ponudba v spletni trgovini VitalGo vedno večja, se bomo trudili tudi v prihodnje. Preden izdelke umestimo v našo ponudbo, jih skrbno preučimo, preverimo njihovo kvaliteto in ocenimo, ali so dovolj dobri za naše stranke. Naš cilje je ponuditi MAKSIMALNO kvaliteto po sprejemljivih cenah in doprinesti v vaš boljši vsakdan.

0 +

izdelkov

Izbirajte med bogato ponudbo športne prehrane in opreme za šport. Na voljo tudi drugi prehrambeni izdelki ter skrbno izbrani proizvodi iz oddelka drogerije.

0 +

blagovnih znamk

Ker prisegamo na kakovost, smo za vas izbrali le izdelke vrhunskih blagovnih znamk: Crown Sport Nutrition, Go On Nutrition, GO ON, Nutz, Sante, RawMyGod …

Vrhunska kakovost

TOP blagovne znamke

Brezplačna dostava

Ob naročilih nad 36,99 €

Varno plačevanje

Spletno naročilo prek SSL

Prijazno svetovanje

Pišite nam na info@vitalgo.si

Ste pozabili svoje geslo?
Ustvarite nov račun
Košarica